logo
welcome guest | login

Mar 30 - Apr 5

next »
Time Event Instructor Location Attendence Duration Sign Up

Monday, 30 March 2020

09:30 - 10:30 Zumba Fitness Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 8/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Lilian Tan Tampines Hub 9/9 1 Hours
10:30 - 11:30 Zumba Toning Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 9/9 1 Hours
12:00 - 13:00 Zumba Fitness Lilian Tan Tampines Hub 9/9 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Syazlina Tampines Hub 6/9 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Toning Kai Jurong East 9/9 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio A) 9/9 1 Hours
19:30 - 20:30 Aqua Zumba (ActiveSg Package) JeanLiang Kallang Basin Swimming Complex 0/0 1 Hours
19:30 - 20:30 Aqua Zumba (ActiveSg Package) Syazlina Geylang East Swimming Complex 0/0 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Kee Jenny Tampines Hub 9/9 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Gerald Jurong East 9/9 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness (BB HTNS Package) Sabrina Yazid Bukit Batok 0/0 1 Hours
20:15 - 21:15 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 9/9 1 Hours
20:30 - 21:00 FatBurn Extreme Kai Jurong East 1/4 0.5 Hours

Tuesday, 31 March 2020

09:00 - 10:00 Zumba Fitness Miya Chen Tampines Hub 9/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Miya Chen Tampines Hub 9/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio B) 9/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Kai Jurong East 6/9 1 Hours
18:40 - 19:40 Zumba Toning Kai Tampines Hub 9/9 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio A) 9/9 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 9/9 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 9/9 1 Hours
19:45 - 20:45 Zumba Fitness YiLin Ng Tampines Hub 9/9 1 Hours
20:00 - 21:00 STRONG by Zumba™ Sabrina Yazid Jurong East 8/9 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness Toni Waterloo Centre (Studio B) 0/9 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Toning Gerald Waterloo Centre (Studio A) 9/9 1 Hours

Wednesday, 01 April 2020

10:00 - 11:00 Zumba Fitness (cover) Syazlina Tampines Hub 8/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Toning Miya Chen Waterloo Centre (Studio B) 5/9 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 9/9 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Gerald Tampines Hub 9/9 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Kee Jenny Jurong East 9/9 1 Hours
19:00 - 20:00 Aqua Zumba (SRC Package) JeanLiang Singapore Recreation Club 0/0 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness (BB HTNS Package) Su Yi Cheng Bukit Batok 0/0 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Kee Jenny Jurong East 9/9 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Gerald Tampines Hub 8/9 1 Hours
19:40 - 20:40 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 9/9 1 Hours
20:35 - 21:05 FatBurn Extreme Kai Tampines Hub 5/9 0.5 Hours

Thursday, 02 April 2020

09:00 - 10:00 Zumba Fitness + Zumba Toning Miya Chen Tampines Hub 8/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Miya Chen Tampines Hub 9/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 7/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 6/9 1 Hours
12:00 - 13:00 Zumba Fitness (Lunchtime class) Lisa Lim Tampines Hub 9/9 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Toning Sabrina Yazid Jurong East 9/9 1 Hours
19:00 - 20:00 FIGHT-DO® Christopher Eng Waterloo Centre (Studio B) 9/9 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Lilian Tan Tampines Hub 8/9 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Toning Kai Waterloo Centre (Studio A) 8/9 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness (Activesg Package) JeanLiang Bishan 0/0 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Toning Sabrina Yazid Jurong East 9/9 1 Hours
20:00 - 21:00 Aqua Zumba (ActiveSg Package) Syazlina Tampines Hub 0/0 1 Hours
20:00 - 21:00 Pop-Pilates Adeline Lee Waterloo Centre (Studio B) 4/9 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness (cover) Kai Waterloo Centre (Studio A) 6/9 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Toning Miha Tampines Hub 9/9 1 Hours

Friday, 03 April 2020

09:00 - 10:00 Yoga for Core Aishah Ng Waterloo Centre (Studio B) 4/9 1 Hours
09:20 - 10:20 Zumba Fitness (ActiveSg Package) Jaenny Chandra Bishan 0/0 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Lisa Lim Tampines Hub 9/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness (cover) Syazlina Waterloo Centre (Studio B) 3/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Toning Kai Jurong East 8/9 1 Hours
11:00 - 12:00 SALSATION® Miya Chen Tampines Hub 8/9 1 Hours
18:30 - 19:30 SALSATION® Miya Chen Tampines Hub 9/9 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Kai Jurong East 9/9 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 9/9 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Noora Tampines Hub 9/9 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness (ActiveSg Package) Kee Jenny Bishan 0/0 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Toning Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 7/9 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Toning Kai Jurong East 9/9 1 Hours
20:40 - 21:40 Hip Hop Open class by Heather *NEW class* 1Fiesta Tampines Hub 5/9 1 Hours

Saturday, 04 April 2020

08:45 - 09:45 Hatha Yoga Shao Xuan Tampines Hub 0/9 1 Hours
09:00 - 10:00 Aqua Zumba (ActiveSg Package) JeanLiang Tampines Hub 0/0 1 Hours
09:00 - 10:00 Zumba Fitness Kee Jenny Jurong East 9/9 1 Hours
09:45 - 10:45 Zumba Toning Gerald Waterloo Centre (Studio B) 9/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Kee Jenny Jurong East 9/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Nurul Tampines Hub 9/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio A) 9/9 1 Hours
11:00 - 12:00 Zumba Fitness JeanLiang Tampines Hub 9/9 1 Hours
11:00 - 12:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio A) 9/9 1 Hours
11:15 - 12:15 Nirvana Fitness® Kee Jenny Jurong East 5/9 1 Hours
11:15 - 12:15 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 9/9 1 Hours
12:00 - 13:00 Pop-Pilates Adeline Lee Tampines Hub 9/9 1 Hours
13:15 - 14:15 Zumba Toning JeanLiang Tampines Hub 9/9 1 Hours
15:30 - 16:30 KPOPX® FITNESS Stella Tampines Hub 9/9 1 Hours
16:30 - 17:30 KPOPX® FITNESS Stella Tampines Hub 9/9 1 Hours
17:30 - 18:30 Zumba Fitness (cover) Noora Tampines Hub 9/9 1 Hours

Sunday, 05 April 2020

09:00 - 10:00 Aqua Zumba (ActiveSg Package) JeanLiang Bedok ActiveSG Swimming Complex 0/0 1 Hours
09:30 - 10:30 Zumba Fitness YiLin Ng Tampines Hub 9/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Noora Waterloo Centre (Studio B) 9/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Su Yi Cheng Jurong East 9/9 1 Hours
10:45 - 11:45 Zumba Toning YiLin Ng Tampines Hub 9/9 1 Hours
11:00 - 12:00 Zumba Fitness Su Yi Cheng Jurong East 9/9 1 Hours
12:00 - 13:00 Pop-Pilates Adeline Lee Tampines Hub 8/9 1 Hours
15:15 - 16:15 Zumba Fitness Noora Tampines Hub 9/9 1 Hours
16:30 - 17:30 Zumba Fitness Noora Tampines Hub 9/9 1 Hours
16:30 - 17:30 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 9/9 1 Hours
17:30 - 18:30 KPOPX® FITNESS Stella Tampines Hub 9/9 1 Hours
17:30 - 18:30 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 9/9 1 Hours

Monday, 30 March 2020

Time: 09:30 - 10:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 8/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:30 - 11:30
Event: Zumba Toning
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 12:00 - 13:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Syazlina
Location: Tampines Hub
Attendence: 6/9
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Toning
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Aqua Zumba (ActiveSg Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Kallang Basin Swimming Complex
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Aqua Zumba (ActiveSg Package)
Instructor: Syazlina
Location: Geylang East Swimming Complex
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Jurong East
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness (BB HTNS Package)
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Bukit Batok
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 20:15 - 21:15
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 20:30 - 21:00
Event: FatBurn Extreme
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 1/4
Duration: 0.5 Hours

Tuesday, 31 March 2020

Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 6/9
Duration: 1 Hours
Time: 18:40 - 19:40
Event: Zumba Toning
Instructor: Kai
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:45 - 20:45
Event: Zumba Fitness
Instructor: YiLin Ng
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: STRONG by Zumba™
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 8/9
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Toni
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours

Wednesday, 01 April 2020

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness (cover)
Instructor: Syazlina
Location: Tampines Hub
Attendence: 8/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Miya Chen
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 5/9
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Jurong East
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Aqua Zumba (SRC Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Singapore Recreation Club
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness (BB HTNS Package)
Instructor: Su Yi Cheng
Location: Bukit Batok
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Jurong East
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Tampines Hub
Attendence: 8/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:40 - 20:40
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 20:35 - 21:05
Event: FatBurn Extreme
Instructor: Kai
Location: Tampines Hub
Attendence: 5/9
Duration: 0.5 Hours

Thursday, 02 April 2020

Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Fitness + Zumba Toning
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 8/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 7/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 6/9
Duration: 1 Hours
Time: 12:00 - 13:00
Event: Zumba Fitness (Lunchtime class)
Instructor: Lisa Lim
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Toning
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: FIGHT-DO®
Instructor: Christopher Eng
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 8/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Kai
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 8/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness (Activesg Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Toning
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Aqua Zumba (ActiveSg Package)
Instructor: Syazlina
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Pop-Pilates
Instructor: Adeline Lee
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 4/9
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness (cover)
Instructor: Kai
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 6/9
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Miha
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours

Friday, 03 April 2020

Time: 09:00 - 10:00
Event: Yoga for Core
Instructor: Aishah Ng
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 4/9
Duration: 1 Hours
Time: 09:20 - 10:20
Event: Zumba Fitness (ActiveSg Package)
Instructor: Jaenny Chandra
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lisa Lim
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness (cover)
Instructor: Syazlina
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 3/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 8/9
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: SALSATION®
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 8/9
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: SALSATION®
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Noora
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness (ActiveSg Package)
Instructor: Kee Jenny
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Toning
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 7/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Toning
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 20:40 - 21:40
Event: Hip Hop Open class by Heather *NEW class*
Instructor: 1Fiesta
Location: Tampines Hub
Attendence: 5/9
Duration: 1 Hours

Saturday, 04 April 2020

Time: 08:45 - 09:45
Event: Hatha Yoga
Instructor: Shao Xuan
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 09:00 - 10:00
Event: Aqua Zumba (ActiveSg Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Jurong East
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 09:45 - 10:45
Event: Zumba Toning
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Jurong East
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Nurul
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: JeanLiang
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 11:15 - 12:15
Event: Nirvana Fitness®
Instructor: Kee Jenny
Location: Jurong East
Attendence: 5/9
Duration: 1 Hours
Time: 11:15 - 12:15
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 12:00 - 13:00
Event: Pop-Pilates
Instructor: Adeline Lee
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 13:15 - 14:15
Event: Zumba Toning
Instructor: JeanLiang
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 15:30 - 16:30
Event: KPOPX® FITNESS
Instructor: Stella
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 16:30 - 17:30
Event: KPOPX® FITNESS
Instructor: Stella
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 17:30 - 18:30
Event: Zumba Fitness (cover)
Instructor: Noora
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours

Sunday, 05 April 2020

Time: 09:00 - 10:00
Event: Aqua Zumba (ActiveSg Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Bedok ActiveSG Swimming Complex
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 09:30 - 10:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: YiLin Ng
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Noora
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Su Yi Cheng
Location: Jurong East
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:45 - 11:45
Event: Zumba Toning
Instructor: YiLin Ng
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Su Yi Cheng
Location: Jurong East
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 12:00 - 13:00
Event: Pop-Pilates
Instructor: Adeline Lee
Location: Tampines Hub
Attendence: 8/9
Duration: 1 Hours
Time: 15:15 - 16:15
Event: Zumba Fitness
Instructor: Noora
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 16:30 - 17:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Noora
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 16:30 - 17:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 17:30 - 18:30
Event: KPOPX® FITNESS
Instructor: Stella
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours
Time: 17:30 - 18:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 9/9
Duration: 1 Hours

Login

Register | Lost your password?
Login with Facebook