logo
welcome guest | login

« prev

Mar 27 - Apr 2

next »
Time Event Instructor Location Attendence Duration Sign Up

Monday, 27 March 2017

18:30 - 19:30 Zumba Toning Kai Jurong East 27/35 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Gerald Jurong East 4/40 1 Hours
20:30 - 21:00 FatBurn Extreme Gerald Jurong East 0/15 0.5 Hours

Tuesday, 28 March 2017

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Kai Jurong East 2/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 23/40 1 Hours
20:00 - 21:00 STRONG by Zumba™ Sabrina Yazid Jurong East 15/30 1 Hours

Wednesday, 29 March 2017

18:30 - 19:30 Zumba Fitness Syazniza Jurong East 11/40 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Syazniza Jurong East 9/40 1 Hours

Thursday, 30 March 2017

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 3/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Toning Sabrina Yazid Jurong East 35/35 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 6/40 1 Hours

Friday, 31 March 2017

10:00 - 11:00 Zumba Toning Kai Jurong East 0/30 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Farah Fakar Jurong East 5/40 1 Hours
19:45 - 20:45 Zumba Toning Farah Fakar Jurong East 4/35 1 Hours

Saturday, 01 April 2017

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Kee Jenny Jurong East 5/40 1 Hours
11:00 - 12:00 Zumba Circuit Kee Jenny Jurong East 0/15 1 Hours
16:30 - 17:30 Zumba Fitness Sohila Biczadehtakori Jurong East 0/35 1 Hours

Sunday, 02 April 2017

09:00 - 10:00 Zumba Gold Syazlina Jurong East 0/30 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Farah Fakar Jurong East 1/40 1 Hours
11:00 - 12:00 STRONG by Zumba™ Farah Fakar Jurong East 1/30 1 Hours

Monday, 27 March 2017

Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Toning
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 27/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Jurong East
Attendence: 4/40
Duration: 1 Hours
Time: 20:30 - 21:00
Event: FatBurn Extreme
Instructor: Gerald
Location: Jurong East
Attendence: 0/15
Duration: 0.5 Hours

Tuesday, 28 March 2017

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 2/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 23/40
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: STRONG by Zumba™
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 15/30
Duration: 1 Hours

Wednesday, 29 March 2017

Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Syazniza
Location: Jurong East
Attendence: 11/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Syazniza
Location: Jurong East
Attendence: 9/40
Duration: 1 Hours

Thursday, 30 March 2017

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 3/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 35/35
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 6/40
Duration: 1 Hours

Friday, 31 March 2017

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 0/30
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Farah Fakar
Location: Jurong East
Attendence: 5/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:45 - 20:45
Event: Zumba Toning
Instructor: Farah Fakar
Location: Jurong East
Attendence: 4/35
Duration: 1 Hours

Saturday, 01 April 2017

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Jurong East
Attendence: 5/40
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: Zumba Circuit
Instructor: Kee Jenny
Location: Jurong East
Attendence: 0/15
Duration: 1 Hours
Time: 16:30 - 17:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sohila Biczadehtakori
Location: Jurong East
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours

Sunday, 02 April 2017

Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Gold
Instructor: Syazlina
Location: Jurong East
Attendence: 0/30
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Farah Fakar
Location: Jurong East
Attendence: 1/40
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: STRONG by Zumba™
Instructor: Farah Fakar
Location: Jurong East
Attendence: 1/30
Duration: 1 Hours

Login

Register | Lost your password?
Login with Facebook