logo
welcome guest | login

« prev

Mar 27 - Apr 2

next »
Time Event Instructor Location Attendence Duration Sign Up

Monday, 27 March 2017

09:30 - 10:30 Zumba Fitness Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
10:30 - 11:30 STRONG by Zumba™ Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
20:15 - 21:15 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 8/35 1 Hours

Tuesday, 28 March 2017

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours

Wednesday, 29 March 2017

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Gwen Waterloo Centre (Studio B) 0/55 1 Hours
18:30 - 19:30 ABT Jj Foo Waterloo Centre (Studio B) 2/22 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 14/35 1 Hours

Thursday, 30 March 2017

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Orange Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
19:00 - 20:00 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Christopher Eng Waterloo Centre (Studio B) 2/35 1 Hours

Friday, 31 March 2017

09:00 - 10:00 Yoga for Core Aishah Ng Waterloo Centre (Studio B) 0/20 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Farah Fakar Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
18:30 - 19:30 STRONG by Zumba™ Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 3/30 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours

Saturday, 01 April 2017

11:15 - 12:15 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 2/35 1 Hours

Sunday, 02 April 2017

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 0/55 1 Hours
11:00 - 12:00 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Christopher Eng Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
17:30 - 18:30 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours

Monday, 27 March 2017

Time: 09:30 - 10:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:30 - 11:30
Event: STRONG by Zumba™
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 20:15 - 21:15
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 8/35
Duration: 1 Hours

Tuesday, 28 March 2017

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours

Wednesday, 29 March 2017

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gwen
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/55
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: ABT
Instructor: Jj Foo
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 2/22
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 14/35
Duration: 1 Hours

Thursday, 30 March 2017

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Orange
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Christopher Eng
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 2/35
Duration: 1 Hours

Friday, 31 March 2017

Time: 09:00 - 10:00
Event: Yoga for Core
Instructor: Aishah Ng
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/20
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Farah Fakar
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: STRONG by Zumba™
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 3/30
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours

Saturday, 01 April 2017

Time: 11:15 - 12:15
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 2/35
Duration: 1 Hours

Sunday, 02 April 2017

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/55
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Christopher Eng
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 17:30 - 18:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours

Login

Register | Lost your password?
Login with Facebook