logo
welcome guest | login

« prev

Dec 11 - Dec 17

next »
Time Event Instructor Location Attendence Duration Sign Up

Monday, 11 December 2017

09:30 - 10:30 Zumba Fitness Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Lilian Tan Tampines Hub 4/35 1 Hours
10:30 - 11:30 Zumba Toning Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Toning Kai Jurong East 15/35 1 Hours
19:00 - 20:00 SALSATION® Syazniza Yio Chu Kang 2/45 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio A) 18/55 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Farah Fakar Functional Training Institute 1/40 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Gerald Jurong East 7/40 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Kee Jenny Tampines Hub 13/45 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness Sohila Biczadehtakori Woodlands 11 1/20 1 Hours
20:15 - 21:15 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 1/35 1 Hours
20:30 - 21:00 FatBurn Extreme Kai Jurong East 0/15 0.5 Hours

Tuesday, 12 December 2017

09:00 - 10:00 Zumba Gold Miya Chen Tampines Hub 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Miya Chen Tampines Hub 0/45 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Kai Jurong East 2/35 1 Hours
11:10 - 11:40 FatBurn Extreme Kai Jurong East 0/20 0.5 Hours
18:40 - 19:40 Zumba Toning Kai Tampines Hub 4/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 15/40 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio A) 0/60 1 Hours
19:15 - 20:15 Zumba Fitness Eugene Liu Riverside Point 0/35 1 Hours
19:45 - 20:45 Zumba Fitness YiLin Ng Tampines Hub 6/60 1 Hours
20:00 - 21:00 STRONG by Zumba™ Sabrina Yazid Jurong East 6/30 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Toning Gerald Waterloo Centre (Studio A) 0/40 1 Hours

Wednesday, 13 December 2017

09:30 - 10:30 Zumba Fitness (ActiveSg Package) Orange Bishan 0/0 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Lilian Tan Tampines Hub 3/45 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Miya Chen Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
11:00 - 12:00 K-Kardio Dance Nicole Kaili Tampines Hub 0/50 1 Hours
18:30 - 19:30 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 1/22 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Gerald Tampines Hub 3/45 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Syazniza Jurong East 6/40 1 Hours
19:00 - 20:00 Aqua Zumba (SRC Package) JeanLiang Singapore Recreation Club 0/0 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Kee Jenny Riverside Point 2/30 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness (BB HTNS Package) Su Yi Cheng Bukit Batok 0/0 1 Hours
19:30 - 20:30 SALSATION® Syazniza Jurong East 1/40 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Gerald Tampines Hub 4/45 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 5/35 1 Hours
19:45 - 20:45 Zumba Fitness Genevie Yio Chu Kang 0/45 1 Hours
20:35 - 21:05 FatBurn Extreme Gerald Tampines Hub 2/15 0.5 Hours

Thursday, 14 December 2017

09:00 - 10:00 Zumba Gold (Ladies Only) Miya Chen Tampines Hub 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Miha Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 0/35 1 Hours
12:15 - 13:15 Zumba Fitness (Lunchtime class) Lisa Lim Tampines Hub 0/60 1 Hours
19:00 - 20:00 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Christopher Eng Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Miha Tampines Hub 1/50 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Farah Fakar Riverside Point 1/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Toning Kai Waterloo Centre (Studio A) 1/40 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Toning Sabrina Yazid Jurong East 31/35 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness (Activesg Package) JeanLiang Bishan 0/0 1 Hours
20:00 - 21:00 Aqua Zumba (ActiveSg Package) Syazlina Tampines Hub 0/0 1 Hours
20:00 - 21:00 SALSATION® Syazniza Riverside Point 5/35 1 Hours
20:00 - 21:00 STRONG BY ZUMBA™ Su Yi Cheng Tampines Hub 1/29 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio A) 0/55 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 4/40 1 Hours
20:05 - 20:35 Fatburn Extreme Kai Waterloo Centre (Studio B) 0/20 0.5 Hours

Friday, 15 December 2017

09:00 - 10:00 Yoga for Core Aishah Ng Waterloo Centre (Studio B) 0/20 1 Hours
09:30 - 10:30 Zumba Fitness (ActiveSg Package) Jaenny Chandra Bishan 0/0 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Farah Fakar Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Lisa Lim Tampines Hub 0/45 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Toning Kai Jurong East 0/30 1 Hours
18:30 - 19:30 POUND® Ivan Zheng Waterloo Centre (Studio B) 0/20 1 Hours
18:30 - 19:30 SALSATION® Syazniza Tampines Hub 0/50 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Farah Fakar Jurong East 6/40 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Syazniza Tampines Hub 0/45 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Noora Riverside Point 0/30 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness (ActiveSg Package) Kee Jenny Bishan 0/0 1 Hours
19:45 - 20:45 Zumba Toning Farah Fakar Jurong East 2/35 1 Hours

Saturday, 16 December 2017

08:45 - 09:45 Hatha Yoga Shao Xuan Tampines Hub 0/22 1 Hours
09:45 - 10:45 Zumba Toning Gerald Waterloo Centre (Studio B) 0/40 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio A) 7/55 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Kee Jenny Jurong East 2/40 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness with Yilin and Noora YiLin Ng Tampines Hub 15/60 1 Hours
11:00 - 12:00 POUND® Ivan Zheng Jurong East 3/25 1 Hours
11:00 - 12:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio A) 0/65 1 Hours
11:00 - 12:00 Zumba Fitness with Yilin & Noora Noora Tampines Hub 16/60 1 Hours
11:15 - 12:15 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 5/35 1 Hours
12:00 - 13:00 Pop-Pilates YiLin Ng Tampines Hub 2/22 1 Hours
16:30 - 17:30 KPOPX® FITNESS Jaenny Chandra Tampines Hub 1/50 1 Hours
16:30 - 17:30 Zumba Fitness Sohila Biczadehtakori Jurong East 0/35 1 Hours

Sunday, 17 December 2017

09:00 - 10:00 Aqua Zumba (ActiveSg Package) JeanLiang Bedok ActiveSG Swimming Complex 0/0 1 Hours
09:30 - 10:30 Zumba Fitness YiLin Ng Tampines Hub 21/60 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 3/55 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Farah Fakar Jurong East 0/40 1 Hours
10:30 - 11:30 Zumba Toning YiLin Ng Tampines Hub 14/30 1 Hours
11:00 - 12:00 STRONG by Zumba™ Farah Fakar Jurong East 0/30 1 Hours
11:15 - 12:15 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Christopher Eng Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
16:30 - 17:30 Zumba Fitness Noora Tampines Hub 0/45 1 Hours
17:30 - 18:30 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours

Monday, 11 December 2017

Time: 09:30 - 10:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 4/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:30 - 11:30
Event: Zumba Toning
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Toning
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 15/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: SALSATION®
Instructor: Syazniza
Location: Yio Chu Kang
Attendence: 2/45
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 18/55
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Farah Fakar
Location: Functional Training Institute
Attendence: 1/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Jurong East
Attendence: 7/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Tampines Hub
Attendence: 13/45
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sohila Biczadehtakori
Location: Woodlands 11
Attendence: 1/20
Duration: 1 Hours
Time: 20:15 - 21:15
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 1/35
Duration: 1 Hours
Time: 20:30 - 21:00
Event: FatBurn Extreme
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 0/15
Duration: 0.5 Hours

Tuesday, 12 December 2017

Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Gold
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/45
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 2/35
Duration: 1 Hours
Time: 11:10 - 11:40
Event: FatBurn Extreme
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 0/20
Duration: 0.5 Hours
Time: 18:40 - 19:40
Event: Zumba Toning
Instructor: Kai
Location: Tampines Hub
Attendence: 4/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 15/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 0/60
Duration: 1 Hours
Time: 19:15 - 20:15
Event: Zumba Fitness
Instructor: Eugene Liu
Location: Riverside Point
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:45 - 20:45
Event: Zumba Fitness
Instructor: YiLin Ng
Location: Tampines Hub
Attendence: 6/60
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: STRONG by Zumba™
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 6/30
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 0/40
Duration: 1 Hours

Wednesday, 13 December 2017

Time: 09:30 - 10:30
Event: Zumba Fitness (ActiveSg Package)
Instructor: Orange
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 3/45
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Miya Chen
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: K-Kardio Dance
Instructor: Nicole Kaili
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/50
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 1/22
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Tampines Hub
Attendence: 3/45
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Syazniza
Location: Jurong East
Attendence: 6/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Aqua Zumba (SRC Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Singapore Recreation Club
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Riverside Point
Attendence: 2/30
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness (BB HTNS Package)
Instructor: Su Yi Cheng
Location: Bukit Batok
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: SALSATION®
Instructor: Syazniza
Location: Jurong East
Attendence: 1/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Tampines Hub
Attendence: 4/45
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 5/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:45 - 20:45
Event: Zumba Fitness
Instructor: Genevie
Location: Yio Chu Kang
Attendence: 0/45
Duration: 1 Hours
Time: 20:35 - 21:05
Event: FatBurn Extreme
Instructor: Gerald
Location: Tampines Hub
Attendence: 2/15
Duration: 0.5 Hours

Thursday, 14 December 2017

Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Gold (Ladies Only)
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Miha
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 12:15 - 13:15
Event: Zumba Fitness (Lunchtime class)
Instructor: Lisa Lim
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/60
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Christopher Eng
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Miha
Location: Tampines Hub
Attendence: 1/50
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Farah Fakar
Location: Riverside Point
Attendence: 1/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Kai
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 1/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 31/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness (Activesg Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Aqua Zumba (ActiveSg Package)
Instructor: Syazlina
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: SALSATION®
Instructor: Syazniza
Location: Riverside Point
Attendence: 5/35
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: STRONG BY ZUMBA™
Instructor: Su Yi Cheng
Location: Tampines Hub
Attendence: 1/29
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 0/55
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 4/40
Duration: 1 Hours
Time: 20:05 - 20:35
Event: Fatburn Extreme
Instructor: Kai
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/20
Duration: 0.5 Hours

Friday, 15 December 2017

Time: 09:00 - 10:00
Event: Yoga for Core
Instructor: Aishah Ng
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/20
Duration: 1 Hours
Time: 09:30 - 10:30
Event: Zumba Fitness (ActiveSg Package)
Instructor: Jaenny Chandra
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Farah Fakar
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lisa Lim
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/45
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 0/30
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: POUND®
Instructor: Ivan Zheng
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/20
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: SALSATION®
Instructor: Syazniza
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/50
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Farah Fakar
Location: Jurong East
Attendence: 6/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Syazniza
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/45
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Noora
Location: Riverside Point
Attendence: 0/30
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness (ActiveSg Package)
Instructor: Kee Jenny
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 19:45 - 20:45
Event: Zumba Toning
Instructor: Farah Fakar
Location: Jurong East
Attendence: 2/35
Duration: 1 Hours

Saturday, 16 December 2017

Time: 08:45 - 09:45
Event: Hatha Yoga
Instructor: Shao Xuan
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/22
Duration: 1 Hours
Time: 09:45 - 10:45
Event: Zumba Toning
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/40
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 7/55
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Jurong East
Attendence: 2/40
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness with Yilin and Noora
Instructor: YiLin Ng
Location: Tampines Hub
Attendence: 15/60
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: POUND®
Instructor: Ivan Zheng
Location: Jurong East
Attendence: 3/25
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 0/65
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: Zumba Fitness with Yilin & Noora
Instructor: Noora
Location: Tampines Hub
Attendence: 16/60
Duration: 1 Hours
Time: 11:15 - 12:15
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 5/35
Duration: 1 Hours
Time: 12:00 - 13:00
Event: Pop-Pilates
Instructor: YiLin Ng
Location: Tampines Hub
Attendence: 2/22
Duration: 1 Hours
Time: 16:30 - 17:30
Event: KPOPX® FITNESS
Instructor: Jaenny Chandra
Location: Tampines Hub
Attendence: 1/50
Duration: 1 Hours
Time: 16:30 - 17:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sohila Biczadehtakori
Location: Jurong East
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours

Sunday, 17 December 2017

Time: 09:00 - 10:00
Event: Aqua Zumba (ActiveSg Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Bedok ActiveSG Swimming Complex
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 09:30 - 10:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: YiLin Ng
Location: Tampines Hub
Attendence: 21/60
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 3/55
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Farah Fakar
Location: Jurong East
Attendence: 0/40
Duration: 1 Hours
Time: 10:30 - 11:30
Event: Zumba Toning
Instructor: YiLin Ng
Location: Tampines Hub
Attendence: 14/30
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: STRONG by Zumba™
Instructor: Farah Fakar
Location: Jurong East
Attendence: 0/30
Duration: 1 Hours
Time: 11:15 - 12:15
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Christopher Eng
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 16:30 - 17:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Noora
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/45
Duration: 1 Hours
Time: 17:30 - 18:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours

Login

Register | Lost your password?
Login with Facebook