logo
welcome guest | login

Apr 22 - Apr 28

next »
Time Event Instructor Location Attendence Duration Sign Up

Monday, 22 April 2019

09:30 - 10:30 Zumba Fitness Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Lilian Tan Tampines Hub 3/35 1 Hours
10:30 - 11:30 Zumba Toning Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
11:00 - 12:00 Oxigeno® Lilian Tan Tampines Hub 1/35 1 Hours
18:30 - 19:30 FIGHT-DO® Lilian Tan Tampines Hub 0/45 1 Hours
18:45 - 19:45 Zumba Toning (cover) Farah Fakar Jurong East 11/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio A) 2/55 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Nurul Broadway Plaza Ang Mo Kio 1/30 1 Hours
19:30 - 20:30 Aqua Zumba (ActiveSg Package) JeanLiang Jalan Besar Swimming Complex 0/0 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Kee Jenny Tampines Hub 5/45 1 Hours
19:45 - 20:45 Zumba Fitness (cover) Farah Fakar Jurong East 7/40 1 Hours
20:15 - 21:15 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 2/35 1 Hours

Tuesday, 23 April 2019

09:00 - 10:00 Zumba Gold Miya Chen Tampines Hub 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Kai Jurong East 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Miya Chen Tampines Hub 1/45 1 Hours
18:40 - 19:40 Zumba Toning Kai Tampines Hub 6/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio A) 2/60 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 9/40 1 Hours
19:15 - 20:15 Zumba Fitness Eugene Liu Riverside Point 0/35 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness (cover) Genevie NorthPoint Yishun 1/40 1 Hours
19:45 - 20:45 Zumba Fitness YiLin Ng Tampines Hub 5/60 1 Hours
20:00 - 21:00 FIGHT-DO® Sabrina Yazid Jurong East 1/30 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Toning Gerald Waterloo Centre (Studio A) 0/40 1 Hours

Wednesday, 24 April 2019

10:00 - 11:00 SALSATION® Miya Chen Waterloo Centre (Studio B) 1/30 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Beverly Tampines Hub 2/45 1 Hours
18:30 - 19:30 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 1/22 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Gerald Tampines Hub 0/45 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Kee Jenny Jurong East 2/40 1 Hours
19:00 - 20:00 Aqua Zumba (SRC Package) JeanLiang Singapore Recreation Club 0/0 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness (BB HTNS Package) Su Yi Cheng Bukit Batok 0/0 1 Hours
19:30 - 20:30 UBOUND® Ariel Ng Jurong East 1/20 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Gerald Tampines Hub 0/45 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness (cover) Genevie Broadway Plaza Ang Mo Kio 2/30 1 Hours
19:40 - 20:40 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 1/35 1 Hours
20:35 - 21:05 FatBurn Extreme Kai Tampines Hub 0/15 0.5 Hours

Thursday, 25 April 2019

09:00 - 10:00 Yoga for Beginners Orange Waterloo Centre (Studio B) 0/20 1 Hours
09:00 - 10:00 Zumba Gold (Ladies Only) Miya Chen Tampines Hub 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Flow and burn Aishah Ng Tampines Hub 0/30 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Toning Orange Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
11:00 - 12:15 Yin Yoga 75mins Orange Waterloo Centre (Studio B) 0/25 1.25 Hours
12:00 - 13:00 Zumba Fitness (Lunchtime class) Lisa Lim Tampines Hub 0/60 1 Hours
19:00 - 20:00 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Christopher Eng Waterloo Centre (Studio B) 2/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Farah Fakar Riverside Point 0/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Lilian Tan Tampines Hub 1/50 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Kee Jenny NorthPoint Yishun 2/40 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Toning Kai Waterloo Centre (Studio A) 3/40 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Toning Sabrina Yazid Jurong East 13/35 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness (Activesg Package) JeanLiang Bishan 0/0 1 Hours
20:00 - 21:00 Aqua Zumba (ActiveSg Package) Syazlina Tampines Hub 0/0 1 Hours
20:00 - 21:00 Pop-Pilates Adeline Lee Waterloo Centre (Studio B) 3/20 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio A) 0/55 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 1/40 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Toning Miha Tampines Hub 1/50 1 Hours

Friday, 26 April 2019

09:00 - 10:00 Yoga for Core Aishah Ng Waterloo Centre (Studio B) 0/20 1 Hours
09:30 - 10:30 Zumba Fitness (ActiveSg Package) Jaenny Chandra Bishan 0/0 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Farah Fakar Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Lisa Lim Tampines Hub 0/45 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Toning Kai Jurong East 0/30 1 Hours
18:30 - 19:30 STRONG by Zumba™ Sohila Biczadehtakori Tampines Hub 1/60 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Farah Fakar Jurong East 3/40 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Sohila Biczadehtakori Tampines Hub 0/45 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Noora Riverside Point 0/30 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness (ActiveSg Package) Kee Jenny Bishan 0/0 1 Hours
19:45 - 20:45 Zumba Toning Farah Fakar Jurong East 6/35 1 Hours

Saturday, 27 April 2019

08:45 - 09:45 Hatha Yoga Shao Xuan Tampines Hub 0/22 1 Hours
09:00 - 10:00 Aqua Zumba (ActiveSg Package) JeanLiang Tampines Hub 0/0 1 Hours
09:45 - 10:45 Zumba Toning Gerald Waterloo Centre (Studio B) 0/40 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio A) 2/55 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness (cover) Sohila Biczadehtakori Jurong East 1/40 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness with Nurul and Jean Nurul Tampines Hub 0/60 1 Hours
11:00 - 12:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio A) 0/65 1 Hours
11:00 - 12:00 Zumba Fitness with Nurul & Jean JeanLiang Tampines Hub 1/60 1 Hours
11:15 - 12:15 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 3/35 1 Hours
12:00 - 13:00 Pop-Pilates Adeline Lee Tampines Hub 0/22 1 Hours
16:30 - 17:30 KPOPX® FITNESS Jaenny Chandra Tampines Hub 1/50 1 Hours

Sunday, 28 April 2019

09:00 - 10:00 Aqua Zumba (ActiveSg Package) JeanLiang Bedok ActiveSG Swimming Complex 0/0 1 Hours
09:30 - 10:30 Zumba Fitness YiLin Ng Tampines Hub 4/60 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Noora Waterloo Centre (Studio B) 0/55 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Farah Fakar Jurong East 2/40 1 Hours
10:30 - 11:30 Zumba Toning YiLin Ng Tampines Hub 4/30 1 Hours
11:00 - 12:00 STRONG by Zumba™ Farah Fakar Jurong East 0/30 1 Hours
11:45 - 12:45 FIGHT-DO® Christopher Eng Tampines Hub 0/50 1 Hours
16:30 - 17:30 Zumba Fitness Noora Tampines Hub 3/45 1 Hours
17:30 - 18:30 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours

Monday, 22 April 2019

Time: 09:30 - 10:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 3/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:30 - 11:30
Event: Zumba Toning
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: Oxigeno®
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 1/35
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: FIGHT-DO®
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/45
Duration: 1 Hours
Time: 18:45 - 19:45
Event: Zumba Toning (cover)
Instructor: Farah Fakar
Location: Jurong East
Attendence: 11/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 2/55
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Nurul
Location: Broadway Plaza Ang Mo Kio
Attendence: 1/30
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Aqua Zumba (ActiveSg Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Jalan Besar Swimming Complex
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Tampines Hub
Attendence: 5/45
Duration: 1 Hours
Time: 19:45 - 20:45
Event: Zumba Fitness (cover)
Instructor: Farah Fakar
Location: Jurong East
Attendence: 7/40
Duration: 1 Hours
Time: 20:15 - 21:15
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 2/35
Duration: 1 Hours

Tuesday, 23 April 2019

Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Gold
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 1/45
Duration: 1 Hours
Time: 18:40 - 19:40
Event: Zumba Toning
Instructor: Kai
Location: Tampines Hub
Attendence: 6/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 2/60
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 9/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:15 - 20:15
Event: Zumba Fitness
Instructor: Eugene Liu
Location: Riverside Point
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness (cover)
Instructor: Genevie
Location: NorthPoint Yishun
Attendence: 1/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:45 - 20:45
Event: Zumba Fitness
Instructor: YiLin Ng
Location: Tampines Hub
Attendence: 5/60
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: FIGHT-DO®
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 1/30
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 0/40
Duration: 1 Hours

Wednesday, 24 April 2019

Time: 10:00 - 11:00
Event: SALSATION®
Instructor: Miya Chen
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 1/30
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Beverly
Location: Tampines Hub
Attendence: 2/45
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 1/22
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/45
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Jurong East
Attendence: 2/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Aqua Zumba (SRC Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Singapore Recreation Club
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness (BB HTNS Package)
Instructor: Su Yi Cheng
Location: Bukit Batok
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: UBOUND®
Instructor: Ariel Ng
Location: Jurong East
Attendence: 1/20
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/45
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness (cover)
Instructor: Genevie
Location: Broadway Plaza Ang Mo Kio
Attendence: 2/30
Duration: 1 Hours
Time: 19:40 - 20:40
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 1/35
Duration: 1 Hours
Time: 20:35 - 21:05
Event: FatBurn Extreme
Instructor: Kai
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/15
Duration: 0.5 Hours

Thursday, 25 April 2019

Time: 09:00 - 10:00
Event: Yoga for Beginners
Instructor: Orange
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/20
Duration: 1 Hours
Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Gold (Ladies Only)
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Flow and burn
Instructor: Aishah Ng
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/30
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Orange
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:15
Event: Yin Yoga 75mins
Instructor: Orange
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/25
Duration: 1.25 Hours
Time: 12:00 - 13:00
Event: Zumba Fitness (Lunchtime class)
Instructor: Lisa Lim
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/60
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Christopher Eng
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 2/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Farah Fakar
Location: Riverside Point
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 1/50
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: NorthPoint Yishun
Attendence: 2/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Kai
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 3/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 13/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness (Activesg Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Aqua Zumba (ActiveSg Package)
Instructor: Syazlina
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Pop-Pilates
Instructor: Adeline Lee
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 3/20
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 0/55
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 1/40
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Miha
Location: Tampines Hub
Attendence: 1/50
Duration: 1 Hours

Friday, 26 April 2019

Time: 09:00 - 10:00
Event: Yoga for Core
Instructor: Aishah Ng
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/20
Duration: 1 Hours
Time: 09:30 - 10:30
Event: Zumba Fitness (ActiveSg Package)
Instructor: Jaenny Chandra
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Farah Fakar
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lisa Lim
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/45
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 0/30
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: STRONG by Zumba™
Instructor: Sohila Biczadehtakori
Location: Tampines Hub
Attendence: 1/60
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Farah Fakar
Location: Jurong East
Attendence: 3/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sohila Biczadehtakori
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/45
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Noora
Location: Riverside Point
Attendence: 0/30
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness (ActiveSg Package)
Instructor: Kee Jenny
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 19:45 - 20:45
Event: Zumba Toning
Instructor: Farah Fakar
Location: Jurong East
Attendence: 6/35
Duration: 1 Hours

Saturday, 27 April 2019

Time: 08:45 - 09:45
Event: Hatha Yoga
Instructor: Shao Xuan
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/22
Duration: 1 Hours
Time: 09:00 - 10:00
Event: Aqua Zumba (ActiveSg Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 09:45 - 10:45
Event: Zumba Toning
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/40
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 2/55
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness (cover)
Instructor: Sohila Biczadehtakori
Location: Jurong East
Attendence: 1/40
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness with Nurul and Jean
Instructor: Nurul
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/60
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 0/65
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: Zumba Fitness with Nurul & Jean
Instructor: JeanLiang
Location: Tampines Hub
Attendence: 1/60
Duration: 1 Hours
Time: 11:15 - 12:15
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 3/35
Duration: 1 Hours
Time: 12:00 - 13:00
Event: Pop-Pilates
Instructor: Adeline Lee
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/22
Duration: 1 Hours
Time: 16:30 - 17:30
Event: KPOPX® FITNESS
Instructor: Jaenny Chandra
Location: Tampines Hub
Attendence: 1/50
Duration: 1 Hours

Sunday, 28 April 2019

Time: 09:00 - 10:00
Event: Aqua Zumba (ActiveSg Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Bedok ActiveSG Swimming Complex
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 09:30 - 10:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: YiLin Ng
Location: Tampines Hub
Attendence: 4/60
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Noora
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/55
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Farah Fakar
Location: Jurong East
Attendence: 2/40
Duration: 1 Hours
Time: 10:30 - 11:30
Event: Zumba Toning
Instructor: YiLin Ng
Location: Tampines Hub
Attendence: 4/30
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: STRONG by Zumba™
Instructor: Farah Fakar
Location: Jurong East
Attendence: 0/30
Duration: 1 Hours
Time: 11:45 - 12:45
Event: FIGHT-DO®
Instructor: Christopher Eng
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/50
Duration: 1 Hours
Time: 16:30 - 17:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Noora
Location: Tampines Hub
Attendence: 3/45
Duration: 1 Hours
Time: 17:30 - 18:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours

Login

Register | Lost your password?
Login with Facebook