logo
welcome guest | login

Jan 2 - Jan 8

next »
Time Event Instructor Location Attendence Duration Sign Up

Monday, 02 January 2017

11:00 - 12:00 *PH Special* Zumba Toning with Sabrina Sabrina Yazid Jurong East 30/35 1 Hours

Tuesday, 03 January 2017

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Kai Jurong East 2/35 1 Hours
18:40 - 19:40 Zumba Toning Kai Tampines Hub 6/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 39/40 1 Hours

Wednesday, 04 January 2017

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Lilian Tan Tampines Hub 2/45 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Gerald Tampines Hub 0/45 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness (BB HTNS Package) Su Yi Cheng Bukit Batok 0/0 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Gerald Tampines Hub 12/45 1 Hours

Thursday, 05 January 2017

09:00 - 10:00 Zumba Gold (Ladies Only) Miya Chen Tampines Hub 3/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 5/35 1 Hours
12:15 - 13:15 Zumba Fitness (Lunchtime class) Lisa Lim Tampines Hub 0/60 1 Hours
19:00 - 20:00 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Christopher Eng Waterloo Centre (Studio B) 8/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Lilian Tan Tampines Hub 21/50 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Toning Sabrina Yazid Jurong East 33/35 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness (Activesg Package) JeanLiang Bishan 0/0 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio A) 0/55 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 21/40 1 Hours

Friday, 06 January 2017

09:30 - 10:30 Zumba Fitness (ActiveSg Package) Jaenny Chandra Bishan 0/0 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Farah Fakar Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
18:30 - 19:30 SALSATION® Syazniza Tampines Hub 7/50 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Farah Fakar Jurong East 33/40 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness (ActiveSg Package) Kee Jenny Bishan 0/0 1 Hours

Saturday, 07 January 2017

08:45 - 09:45 Hatha Yoga Shao Xuan Tampines Hub 1/22 1 Hours
09:00 - 10:00 Yoga for Core Aishah Ng Waterloo Centre (Studio B) 3/20 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Kee Jenny Jurong East 28/40 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio A) 9/55 1 Hours
11:15 - 12:15 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 5/35 1 Hours
16:30 - 17:30 KPOPX® FITNESS Jaenny Chandra Tampines Hub 5/50 1 Hours
16:30 - 17:30 Zumba Fitness Sohila Biczadehtakori Jurong East 1/35 1 Hours

Sunday, 08 January 2017

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Farah Fakar Jurong East 22/40 1 Hours
17:30 - 18:30 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 6/35 1 Hours

Monday, 02 January 2017

Time: 11:00 - 12:00
Event: *PH Special* Zumba Toning with Sabrina
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 30/35
Duration: 1 Hours

Tuesday, 03 January 2017

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 2/35
Duration: 1 Hours
Time: 18:40 - 19:40
Event: Zumba Toning
Instructor: Kai
Location: Tampines Hub
Attendence: 6/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 39/40
Duration: 1 Hours

Wednesday, 04 January 2017

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 2/45
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/45
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness (BB HTNS Package)
Instructor: Su Yi Cheng
Location: Bukit Batok
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Tampines Hub
Attendence: 12/45
Duration: 1 Hours

Thursday, 05 January 2017

Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Gold (Ladies Only)
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 3/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 5/35
Duration: 1 Hours
Time: 12:15 - 13:15
Event: Zumba Fitness (Lunchtime class)
Instructor: Lisa Lim
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/60
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Christopher Eng
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 8/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 21/50
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 33/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness (Activesg Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 0/55
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 21/40
Duration: 1 Hours

Friday, 06 January 2017

Time: 09:30 - 10:30
Event: Zumba Fitness (ActiveSg Package)
Instructor: Jaenny Chandra
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Farah Fakar
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: SALSATION®
Instructor: Syazniza
Location: Tampines Hub
Attendence: 7/50
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Farah Fakar
Location: Jurong East
Attendence: 33/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness (ActiveSg Package)
Instructor: Kee Jenny
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours

Saturday, 07 January 2017

Time: 08:45 - 09:45
Event: Hatha Yoga
Instructor: Shao Xuan
Location: Tampines Hub
Attendence: 1/22
Duration: 1 Hours
Time: 09:00 - 10:00
Event: Yoga for Core
Instructor: Aishah Ng
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 3/20
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Jurong East
Attendence: 28/40
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 9/55
Duration: 1 Hours
Time: 11:15 - 12:15
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 5/35
Duration: 1 Hours
Time: 16:30 - 17:30
Event: KPOPX® FITNESS
Instructor: Jaenny Chandra
Location: Tampines Hub
Attendence: 5/50
Duration: 1 Hours
Time: 16:30 - 17:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sohila Biczadehtakori
Location: Jurong East
Attendence: 1/35
Duration: 1 Hours

Sunday, 08 January 2017

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Farah Fakar
Location: Jurong East
Attendence: 22/40
Duration: 1 Hours
Time: 17:30 - 18:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 6/35
Duration: 1 Hours

Login

Register | Lost your password?
Login with Facebook