logo
welcome guest | login

May 8 - May 14

next »
Time Event Instructor Location Attendence Duration Sign Up

Monday, 08 May 2017

09:30 - 10:30 Zumba Fitness Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Gerald Jurong East 14/40 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Kee Jenny Tampines Hub 23/45 1 Hours

Tuesday, 09 May 2017

09:00 - 10:00 Zumba Gold Miya Chen Tampines Hub 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Miya Chen Tampines Hub 0/45 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Orange Jurong East 0/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 16/40 1 Hours
20:00 - 21:00 Piloxing Lilian Tan 1/30 1 Hours

Wednesday, 10 May 2017

18:30 - 19:30 Zumba Fitness Gerald Tampines Hub 0/45 1 Hours

Thursday, 11 May 2017

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 5/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Lilian Tan Tampines Hub 5/50 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Toning Sabrina Yazid Jurong East 35/35 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio A) 0/55 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 14/40 1 Hours

Friday, 12 May 2017

18:30 - 19:30 SALSATION® Syazniza Tampines Hub 1/50 1 Hours

Saturday, 13 May 2017

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Kee Jenny Jurong East 14/40 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio A) 8/55 1 Hours
16:30 - 17:30 KPOPX® FITNESS Jaenny Chandra Tampines Hub 9/50 1 Hours

Sunday, 14 May 2017

17:30 - 18:30 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 7/35 1 Hours

Monday, 08 May 2017

Time: 09:30 - 10:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Jurong East
Attendence: 14/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Tampines Hub
Attendence: 23/45
Duration: 1 Hours

Tuesday, 09 May 2017

Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Gold
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/45
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Orange
Location: Jurong East
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 16/40
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Piloxing
Instructor: Lilian Tan
Location:
Attendence: 1/30
Duration: 1 Hours

Wednesday, 10 May 2017

Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/45
Duration: 1 Hours

Thursday, 11 May 2017

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 5/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 5/50
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 35/35
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 0/55
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 14/40
Duration: 1 Hours

Friday, 12 May 2017

Time: 18:30 - 19:30
Event: SALSATION®
Instructor: Syazniza
Location: Tampines Hub
Attendence: 1/50
Duration: 1 Hours

Saturday, 13 May 2017

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Jurong East
Attendence: 14/40
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 8/55
Duration: 1 Hours
Time: 16:30 - 17:30
Event: KPOPX® FITNESS
Instructor: Jaenny Chandra
Location: Tampines Hub
Attendence: 9/50
Duration: 1 Hours

Sunday, 14 May 2017

Time: 17:30 - 18:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 7/35
Duration: 1 Hours

Login

Register | Lost your password?
Login with Facebook