logo
welcome guest | login

Nov 21 - Nov 27

next »
Time Event Instructor Location Attendence Duration Sign Up

Sunday, 27 November 2022

08:30 - 09:30 Zumba Fitness (Studio) cover Koh Catherine Yo:HA Commercial @ Tampines 0/50 1 Hours
09:00 - 10:00 Aqua Zumba (ActiveSg Package) JeanLiang Bedok ActiveSG Swimming Complex 0/0 1 Hours
09:45 - 10:45 Zumba Fitness (Studio + Virtual) Koh Catherine Yo:HA Commercial @ Tampines 1/50 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness + Toning (Studio) Syazlina Jurong East 9/35 1 Hours
10:30 - 11:30 KPOPX® FITNESS (Studio) Stella Waterloo Centre (Studio B) 16/30 1 Hours
11:00 - 12:00 Zumba Fitness (Studio) Noora Yo:HA Commercial @ Tampines 3/50 1 Hours
11:45 - 12:45 Pop Pilates (Studio) Adeline Lee Waterloo Centre (Studio B) 4/24 1 Hours
17:00 - 18:00 Zumba Fitness (Studio + Virtual) Noora Yo:HA Commercial @ Tampines 2/50 1 Hours
18:45 - 19:45 Steel Combat (FREE) Kelvin Liu Changi City Point 3/40 1 Hours

Sunday, 27 November 2022

Time: 08:30 - 09:30
Event: Zumba Fitness (Studio) cover
Instructor: Koh Catherine
Location: Yo:HA Commercial @ Tampines
Attendence: 0/50
Duration: 1 Hours
Time: 09:00 - 10:00
Event: Aqua Zumba (ActiveSg Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Bedok ActiveSG Swimming Complex
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 09:45 - 10:45
Event: Zumba Fitness (Studio + Virtual)
Instructor: Koh Catherine
Location: Yo:HA Commercial @ Tampines
Attendence: 1/50
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness + Toning (Studio)
Instructor: Syazlina
Location: Jurong East
Attendence: 9/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:30 - 11:30
Event: KPOPX® FITNESS (Studio)
Instructor: Stella
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 16/30
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: Zumba Fitness (Studio)
Instructor: Noora
Location: Yo:HA Commercial @ Tampines
Attendence: 3/50
Duration: 1 Hours
Time: 11:45 - 12:45
Event: Pop Pilates (Studio)
Instructor: Adeline Lee
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 4/24
Duration: 1 Hours
Time: 17:00 - 18:00
Event: Zumba Fitness (Studio + Virtual)
Instructor: Noora
Location: Yo:HA Commercial @ Tampines
Attendence: 2/50
Duration: 1 Hours
Time: 18:45 - 19:45
Event: Steel Combat (FREE)
Instructor: Kelvin Liu
Location: Changi City Point
Attendence: 3/40
Duration: 1 Hours

Login

Register | Lost your password?
Login with Facebook