logo
welcome guest | login

Jan 9 - Jan 15

next »
Time Event Instructor Location Attendence Duration Sign Up

Monday, 09 January 2017

19:00 - 20:00 Zumba Fitness Syazniza 17/45 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Gerald Jurong East 12/40 1 Hours

Tuesday, 10 January 2017

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours

Thursday, 12 January 2017

09:00 - 10:00 Zumba Gold (Ladies Only) Miya Chen Tampines Hub 6/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Toning with Kai and Gerald Gerald Waterloo Centre (Studio A) 2/40 1 Hours

Friday, 13 January 2017

18:30 - 19:30 SALSATION® Syazniza Tampines Hub 4/50 1 Hours

Saturday, 14 January 2017

08:45 - 09:45 Hatha Yoga Shao Xuan Tampines Hub 1/22 1 Hours
09:00 - 10:00 Yoga for Core Aishah Ng Waterloo Centre (Studio B) 1/20 1 Hours

Sunday, 15 January 2017

16:00 - 17:00 Zumba Fitness Kee Jenny Hougang Sports Hall 3/35 1 Hours

Monday, 09 January 2017

Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Syazniza
Location:
Attendence: 17/45
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Jurong East
Attendence: 12/40
Duration: 1 Hours

Tuesday, 10 January 2017

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours

Thursday, 12 January 2017

Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Gold (Ladies Only)
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 6/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Toning with Kai and Gerald
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 2/40
Duration: 1 Hours

Friday, 13 January 2017

Time: 18:30 - 19:30
Event: SALSATION®
Instructor: Syazniza
Location: Tampines Hub
Attendence: 4/50
Duration: 1 Hours

Saturday, 14 January 2017

Time: 08:45 - 09:45
Event: Hatha Yoga
Instructor: Shao Xuan
Location: Tampines Hub
Attendence: 1/22
Duration: 1 Hours
Time: 09:00 - 10:00
Event: Yoga for Core
Instructor: Aishah Ng
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 1/20
Duration: 1 Hours

Sunday, 15 January 2017

Time: 16:00 - 17:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Hougang Sports Hall
Attendence: 3/35
Duration: 1 Hours

Login

Register | Lost your password?
Login with Facebook