logo
welcome guest | login

Dec 26 - Jan 1

next »
Time Event Instructor Location Attendence Duration Sign Up

Tuesday, 27 December 2016

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Lisa Lim Waterloo Centre (Studio B) 1/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Syazlina Jurong East 5/35 1 Hours
18:40 - 19:40 Zumba Toning YiLin Ng Tampines Hub 4/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 38/40 1 Hours

Wednesday, 28 December 2016

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Lilian Tan Tampines Hub 6/45 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Gerald Tampines Hub 0/45 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness (BB HTNS Package) Su Yi Cheng Bukit Batok 0/0 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness tonibee Tampines Hub 4/45 1 Hours

Thursday, 29 December 2016

09:00 - 10:00 Zumba Gold (Ladies Only) Miya Chen Tampines Hub 5/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 2/35 1 Hours
19:00 - 20:00 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Christopher Eng Waterloo Centre (Studio B) 3/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Lilian Tan Tampines Hub 13/50 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Toning Sabrina Yazid Jurong East 26/35 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness (Activesg Package) JeanLiang Bishan 0/0 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness tonibee Waterloo Centre (Studio A) 1/55 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 19/40 1 Hours

Friday, 30 December 2016

09:30 - 10:30 Zumba Fitness (ActiveSg Package) Jaenny Chandra Bishan 0/0 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Syazlina Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
18:30 - 19:30 SALSATION® Syazniza Tampines Hub 4/50 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Lilian Tan Jurong East 17/40 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness (ActiveSg Package) Kee Jenny Bishan 0/0 1 Hours

Saturday, 31 December 2016

10:00 - 11:30 *NYE Special Class* 90 mins Zumba Fitness with Jenny & Eugene Kee Jenny Jurong East 40/40 1.5 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio A) 11/55 1 Hours
11:15 - 12:15 BODYCOMBAT by LES MILLS™ Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 6/35 1 Hours

Tuesday, 27 December 2016

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lisa Lim
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 1/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Syazlina
Location: Jurong East
Attendence: 5/35
Duration: 1 Hours
Time: 18:40 - 19:40
Event: Zumba Toning
Instructor: YiLin Ng
Location: Tampines Hub
Attendence: 4/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 38/40
Duration: 1 Hours

Wednesday, 28 December 2016

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 6/45
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/45
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness (BB HTNS Package)
Instructor: Su Yi Cheng
Location: Bukit Batok
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: tonibee
Location: Tampines Hub
Attendence: 4/45
Duration: 1 Hours

Thursday, 29 December 2016

Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Gold (Ladies Only)
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 5/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 2/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Christopher Eng
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 3/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 13/50
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 26/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness (Activesg Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: tonibee
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 1/55
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 19/40
Duration: 1 Hours

Friday, 30 December 2016

Time: 09:30 - 10:30
Event: Zumba Fitness (ActiveSg Package)
Instructor: Jaenny Chandra
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Syazlina
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: SALSATION®
Instructor: Syazniza
Location: Tampines Hub
Attendence: 4/50
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lilian Tan
Location: Jurong East
Attendence: 17/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness (ActiveSg Package)
Instructor: Kee Jenny
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours

Saturday, 31 December 2016

Time: 10:00 - 11:30
Event: *NYE Special Class* 90 mins Zumba Fitness with Jenny & Eugene
Instructor: Kee Jenny
Location: Jurong East
Attendence: 40/40
Duration: 1.5 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 11/55
Duration: 1 Hours
Time: 11:15 - 12:15
Event: BODYCOMBAT by LES MILLS™
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 6/35
Duration: 1 Hours

Login

Register | Lost your password?
Login with Facebook