logo
welcome guest | login

Sep 19 - Sep 25

next »
Time Event Instructor Location Attendence Duration Sign Up

Monday, 19 September 2022

10:00 - 11:00 Zumba Fitness (Studio) Kee Jenny Tampines Hub 6/50 1 Hours
18:45 - 19:45 Zumba Fitness (Studio) Tomomi Waterloo Centre (Studio A) 18/45 1 Hours
19:35 - 20:35 Zumba Fitness (Studio) Gerald Jurong East 6/35 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness (Studio) Tomomi Waterloo Centre (Studio B) 8/30 1 Hours
20:15 - 21:15 Pop Pilates (ActiveSG package) Adeline Lee Pasir Ris Sports Centre 0/0 1 Hours

Tuesday, 20 September 2022

10:00 - 11:00 Zumba Fitness (Studio+Virtual) Kai Jurong East 8/35 1 Hours
18:40 - 19:40 Zumba Toning (Studio) Kai Tampines Hub 4/50 1 Hours
18:45 - 19:45 Zumba Fitness (Studio) Gerald Waterloo Centre (Studio A) 17/45 1 Hours
19:00 - 20:00 KpopX Fitness (Studio)*No Punch Card allowed Stella AMK Hub (The Ballet School) 2/13 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness (Studio) Syazlina NorthPoint Yishun 21/29 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Toning (Studio) Gerald Waterloo Centre (Studio B) 10/30 1 Hours

Wednesday, 21 September 2022

08:45 - 09:45 Zumba Gold (Studio) Lisa Tampines Hub 21/50 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness (Studio) Kee Jenny Jurong East 21/35 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness (Studio) Tomomi Waterloo Centre (Studio A) 14/45 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness *No Punch Card allowed Tianhui AMK Hub (The Ballet School) 1/13 1 Hours
19:45 - 20:45 Zumba Fitness (Studio + Virtual) Tomomi Waterloo Centre (Studio B) 12/30 1 Hours

Thursday, 22 September 2022

10:00 - 11:00 Zumba Fitness (Studio+Virtual) Tomomi Waterloo Centre (Studio B) 8/30 1 Hours
18:55 - 19:55 Zumba Toning (Studio+Virtual) Kai Waterloo Centre (Studio B) 16/30 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness (Studio) *No Punch Card allowed Kee Jenny AMK Hub (The Ballet School) 4/13 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness (Studio + Virtual) Gerald Waterloo Centre (Studio B) 11/30 1 Hours

Friday, 23 September 2022

09:45 - 10:45 Zumba Fitness (ActiveSG package) Lilian Tan Bishan 0/0 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness (Studio) Tomomi Waterloo Centre (Studio B) 9/30 1 Hours
10:15 - 11:15 Zumba Toning (Studio) Kai Jurong East 7/35 1 Hours
18:45 - 19:45 Zumba Circuit (Studio) Kai Jurong East 3/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Pop Pilates (ActiveSG package) Adeline Lee Bedok ActiveSG Swimming Complex 0/0 1 Hours
19:45 - 20:45 Zumba Fitness (ActiveSG package) Syazlina Bishan 0/0 1 Hours

Saturday, 24 September 2022

10:00 - 11:00 Zumba Fitness (Studio + Virtual) Kee Jenny Jurong East 10/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness (Studio) Tomomi Waterloo Centre (Studio A) 20/45 1 Hours
11:15 - 12:15 Nirvana Fitness® (Studio) Kee Jenny Jurong East 4/25 1 Hours
11:15 - 12:15 Zumba Fitness (Studio+Virtual) Tomomi Waterloo Centre (Studio B) 12/30 1 Hours

Sunday, 25 September 2022

09:00 - 10:00 Aqua Zumba (ActiveSg Package) JeanLiang Bedok ActiveSG Swimming Complex 0/0 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness (Studio) cover Sohila Biczadehtakori Jurong East 8/35 1 Hours
10:30 - 11:30 KPOPX® FITNESS (Studio) Stella Waterloo Centre (Studio B) 12/30 1 Hours
11:45 - 12:45 Pop Pilates (Studio) Adeline Lee Waterloo Centre (Studio B) 4/24 1 Hours
16:25 - 17:25 Zumba Fitness (Studio) Tomomi Waterloo Centre (Studio B) 4/30 1 Hours
18:45 - 19:45 Steel Combat (FREE) Kelvin Liu Changi City Point 7/40 1 Hours

Monday, 19 September 2022

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness (Studio)
Instructor: Kee Jenny
Location: Tampines Hub
Attendence: 6/50
Duration: 1 Hours
Time: 18:45 - 19:45
Event: Zumba Fitness (Studio)
Instructor: Tomomi
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 18/45
Duration: 1 Hours
Time: 19:35 - 20:35
Event: Zumba Fitness (Studio)
Instructor: Gerald
Location: Jurong East
Attendence: 6/35
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness (Studio)
Instructor: Tomomi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 8/30
Duration: 1 Hours
Time: 20:15 - 21:15
Event: Pop Pilates (ActiveSG package)
Instructor: Adeline Lee
Location: Pasir Ris Sports Centre
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours

Tuesday, 20 September 2022

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness (Studio+Virtual)
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 8/35
Duration: 1 Hours
Time: 18:40 - 19:40
Event: Zumba Toning (Studio)
Instructor: Kai
Location: Tampines Hub
Attendence: 4/50
Duration: 1 Hours
Time: 18:45 - 19:45
Event: Zumba Fitness (Studio)
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 17/45
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: KpopX Fitness (Studio)*No Punch Card allowed
Instructor: Stella
Location: AMK Hub (The Ballet School)
Attendence: 2/13
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness (Studio)
Instructor: Syazlina
Location: NorthPoint Yishun
Attendence: 21/29
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Toning (Studio)
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 10/30
Duration: 1 Hours

Wednesday, 21 September 2022

Time: 08:45 - 09:45
Event: Zumba Gold (Studio)
Instructor: Lisa
Location: Tampines Hub
Attendence: 21/50
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness (Studio)
Instructor: Kee Jenny
Location: Jurong East
Attendence: 21/35
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness (Studio)
Instructor: Tomomi
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 14/45
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness *No Punch Card allowed
Instructor: Tianhui
Location: AMK Hub (The Ballet School)
Attendence: 1/13
Duration: 1 Hours
Time: 19:45 - 20:45
Event: Zumba Fitness (Studio + Virtual)
Instructor: Tomomi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 12/30
Duration: 1 Hours

Thursday, 22 September 2022

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness (Studio+Virtual)
Instructor: Tomomi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 8/30
Duration: 1 Hours
Time: 18:55 - 19:55
Event: Zumba Toning (Studio+Virtual)
Instructor: Kai
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 16/30
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness (Studio) *No Punch Card allowed
Instructor: Kee Jenny
Location: AMK Hub (The Ballet School)
Attendence: 4/13
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness (Studio + Virtual)
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 11/30
Duration: 1 Hours

Friday, 23 September 2022

Time: 09:45 - 10:45
Event: Zumba Fitness (ActiveSG package)
Instructor: Lilian Tan
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness (Studio)
Instructor: Tomomi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 9/30
Duration: 1 Hours
Time: 10:15 - 11:15
Event: Zumba Toning (Studio)
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 7/35
Duration: 1 Hours
Time: 18:45 - 19:45
Event: Zumba Circuit (Studio)
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 3/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Pop Pilates (ActiveSG package)
Instructor: Adeline Lee
Location: Bedok ActiveSG Swimming Complex
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 19:45 - 20:45
Event: Zumba Fitness (ActiveSG package)
Instructor: Syazlina
Location: Bishan
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours

Saturday, 24 September 2022

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness (Studio + Virtual)
Instructor: Kee Jenny
Location: Jurong East
Attendence: 10/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness (Studio)
Instructor: Tomomi
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 20/45
Duration: 1 Hours
Time: 11:15 - 12:15
Event: Nirvana Fitness® (Studio)
Instructor: Kee Jenny
Location: Jurong East
Attendence: 4/25
Duration: 1 Hours
Time: 11:15 - 12:15
Event: Zumba Fitness (Studio+Virtual)
Instructor: Tomomi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 12/30
Duration: 1 Hours

Sunday, 25 September 2022

Time: 09:00 - 10:00
Event: Aqua Zumba (ActiveSg Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Bedok ActiveSG Swimming Complex
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness (Studio) cover
Instructor: Sohila Biczadehtakori
Location: Jurong East
Attendence: 8/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:30 - 11:30
Event: KPOPX® FITNESS (Studio)
Instructor: Stella
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 12/30
Duration: 1 Hours
Time: 11:45 - 12:45
Event: Pop Pilates (Studio)
Instructor: Adeline Lee
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 4/24
Duration: 1 Hours
Time: 16:25 - 17:25
Event: Zumba Fitness (Studio)
Instructor: Tomomi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 4/30
Duration: 1 Hours
Time: 18:45 - 19:45
Event: Steel Combat (FREE)
Instructor: Kelvin Liu
Location: Changi City Point
Attendence: 7/40
Duration: 1 Hours

Login

Register | Lost your password?
Login with Facebook