logo
welcome guest | login

Nov 29 - Dec 5

next »
Time Event Instructor Location Attendence Duration Sign Up

Tuesday, 30 November 2021

09:00 - 10:00 Zumba Fitness (Studio + Virtual) cover Koh Catherine Tampines Hub 7/24 1 Hours
10:15 - 11:15 Zumba Fitness (Studio) cover Koh Catherine Tampines Hub 11/24 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Toning (Studio + Virtual) Kai Tampines Hub 17/24 1 Hours
19:45 - 20:45 Zumba Fitness with Kai & Catherine (Studio + Virtual) Kai Tampines Hub 14/24 1 Hours

Wednesday, 01 December 2021

10:00 - 11:00 Zumba Fitness (Studio + Virtual) cover Lisa Tampines Hub 20/24 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness (Studio + Virtual) Gerald Tampines Hub 14/24 1 Hours
19:45 - 20:45 Zumba Fitness with G and Toni (Studio) Gerald Tampines Hub 8/24 1 Hours

Thursday, 02 December 2021

09:00 - 10:00 Zumba Fitness (Studio + Virtual) cover Koh Catherine Tampines Hub 15/24 1 Hours
18:45 - 19:45 Zumba Fitness (Studio) Sohila Biczadehtakori Tampines Hub 23/24 1 Hours
19:30 - 20:30 Aqua Zumba (ActiveSg Package) Syazlina Tampines Hub 0/0 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness (Studio) Miha Tampines Hub 23/24 1 Hours

Friday, 03 December 2021

10:00 - 11:00 Zumba Fitness (Studio) Koh Catherine Tampines Hub 20/24 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness (Studio)cover Koh Catherine Tampines Hub 17/24 1 Hours
19:45 - 20:45 Zumba Fitness (Studio + Virtual)cover Koh Catherine Tampines Hub 14/24 1 Hours

Saturday, 04 December 2021

11:15 - 12:15 Zumba Fitness (Studio) JeanLiang Tampines Hub 17/24 1 Hours
12:30 - 13:30 Pop Pilates (Studio+Virtual) Adeline Lee Tampines Hub 14/24 1 Hours
16:30 - 17:30 KPOPX® FITNESS (Studio + Virtual) Stella Tampines Hub 23/24 1 Hours

Sunday, 05 December 2021

11:15 - 12:15 Zumba Fitness (Studio + Virtual) Noora Tampines Hub 23/24 1 Hours
16:30 - 17:30 Zumba Fitness (Studio + Virtual) Noora Tampines Hub 24/24 1 Hours

Tuesday, 30 November 2021

Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Fitness (Studio + Virtual) cover
Instructor: Koh Catherine
Location: Tampines Hub
Attendence: 7/24
Duration: 1 Hours
Time: 10:15 - 11:15
Event: Zumba Fitness (Studio) cover
Instructor: Koh Catherine
Location: Tampines Hub
Attendence: 11/24
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Toning (Studio + Virtual)
Instructor: Kai
Location: Tampines Hub
Attendence: 17/24
Duration: 1 Hours
Time: 19:45 - 20:45
Event: Zumba Fitness with Kai & Catherine (Studio + Virtual)
Instructor: Kai
Location: Tampines Hub
Attendence: 14/24
Duration: 1 Hours

Wednesday, 01 December 2021

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness (Studio + Virtual) cover
Instructor: Lisa
Location: Tampines Hub
Attendence: 20/24
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness (Studio + Virtual)
Instructor: Gerald
Location: Tampines Hub
Attendence: 14/24
Duration: 1 Hours
Time: 19:45 - 20:45
Event: Zumba Fitness with G and Toni (Studio)
Instructor: Gerald
Location: Tampines Hub
Attendence: 8/24
Duration: 1 Hours

Thursday, 02 December 2021

Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Fitness (Studio + Virtual) cover
Instructor: Koh Catherine
Location: Tampines Hub
Attendence: 15/24
Duration: 1 Hours
Time: 18:45 - 19:45
Event: Zumba Fitness (Studio)
Instructor: Sohila Biczadehtakori
Location: Tampines Hub
Attendence: 23/24
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Aqua Zumba (ActiveSg Package)
Instructor: Syazlina
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness (Studio)
Instructor: Miha
Location: Tampines Hub
Attendence: 23/24
Duration: 1 Hours

Friday, 03 December 2021

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness (Studio)
Instructor: Koh Catherine
Location: Tampines Hub
Attendence: 20/24
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness (Studio)cover
Instructor: Koh Catherine
Location: Tampines Hub
Attendence: 17/24
Duration: 1 Hours
Time: 19:45 - 20:45
Event: Zumba Fitness (Studio + Virtual)cover
Instructor: Koh Catherine
Location: Tampines Hub
Attendence: 14/24
Duration: 1 Hours

Saturday, 04 December 2021

Time: 11:15 - 12:15
Event: Zumba Fitness (Studio)
Instructor: JeanLiang
Location: Tampines Hub
Attendence: 17/24
Duration: 1 Hours
Time: 12:30 - 13:30
Event: Pop Pilates (Studio+Virtual)
Instructor: Adeline Lee
Location: Tampines Hub
Attendence: 14/24
Duration: 1 Hours
Time: 16:30 - 17:30
Event: KPOPX® FITNESS (Studio + Virtual)
Instructor: Stella
Location: Tampines Hub
Attendence: 23/24
Duration: 1 Hours

Sunday, 05 December 2021

Time: 11:15 - 12:15
Event: Zumba Fitness (Studio + Virtual)
Instructor: Noora
Location: Tampines Hub
Attendence: 23/24
Duration: 1 Hours
Time: 16:30 - 17:30
Event: Zumba Fitness (Studio + Virtual)
Instructor: Noora
Location: Tampines Hub
Attendence: 24/24
Duration: 1 Hours

Login

Register | Lost your password?
Login with Facebook