logo
welcome guest | login

May 25 - May 31

next »
Time Event Instructor Location Attendence Duration Sign Up

Monday, 25 May 2020

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Lilian Tan Tampines Hub 0/9 1 Hours
12:00 - 13:00 Zumba Fitness Lilian Tan Tampines Hub 0/9 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Syazlina Tampines Hub 0/9 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Kee Jenny Tampines Hub 0/9 1 Hours
20:30 - 21:30 Zumba Fitness Kee Jenny Tampines Hub 0/9 1 Hours

Tuesday, 26 May 2020

09:00 - 10:00 Zumba Fitness Miya Chen Tampines Hub 0/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Miya Chen Tampines Hub 0/9 1 Hours
18:40 - 19:40 Zumba Toning Kai Tampines Hub 0/9 1 Hours
19:45 - 20:45 Zumba Fitness YiLin Ng Tampines Hub 0/9 1 Hours

Wednesday, 27 May 2020

10:00 - 11:00 Zumba Fitness (cover) Syazlina Tampines Hub 0/9 1 Hours
18:30 - 19:30 Zumba Fitness Gerald Tampines Hub 0/9 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Gerald Tampines Hub 0/9 1 Hours
20:35 - 21:05 FatBurn Extreme Kai Tampines Hub 0/9 0.5 Hours

Thursday, 28 May 2020

09:00 - 10:00 Zumba Fitness + Zumba Toning Miya Chen Tampines Hub 0/9 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Miya Chen Tampines Hub 0/9 1 Hours
12:00 - 13:00 Zumba Fitness (Lunchtime class) Lisa Lim Tampines Hub 0/9 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Lilian Tan Tampines Hub 0/9 1 Hours
20:00 - 21:00 Aqua Zumba (ActiveSg Package) Syazlina Tampines Hub 0/0 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness + Zumba Toning Miha Tampines Hub 0/9 1 Hours

Friday, 29 May 2020

10:00 - 11:00 Zumba Fitness Lisa Lim Tampines Hub 0/9 1 Hours
11:00 - 12:00 SALSATION® Miya Chen Tampines Hub 0/9 1 Hours
18:30 - 19:30 SALSATION® Miya Chen Tampines Hub 0/9 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Noora Tampines Hub 0/9 1 Hours
20:40 - 21:40 Hip Hop Open class by Heather *NEW class* 1Fiesta Tampines Hub 0/9 1 Hours

Saturday, 30 May 2020

08:45 - 09:45 Hatha Yoga Shao Xuan Tampines Hub 0/9 1 Hours
09:00 - 10:00 Aqua Zumba (ActiveSg Package) JeanLiang Tampines Hub 0/0 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Nurul Tampines Hub 0/9 1 Hours
11:00 - 12:00 Zumba Fitness JeanLiang Tampines Hub 0/9 1 Hours
12:00 - 13:00 Pop-Pilates Adeline Lee Tampines Hub 0/9 1 Hours
13:15 - 14:15 Zumba Toning JeanLiang Tampines Hub 0/9 1 Hours
15:30 - 16:30 KPOPX® FITNESS Stella Tampines Hub 0/9 1 Hours
16:30 - 17:30 KPOPX® FITNESS Stella Tampines Hub 0/9 1 Hours
17:30 - 18:30 Zumba Fitness Syazlina Tampines Hub 0/9 1 Hours

Sunday, 31 May 2020

09:30 - 10:30 Zumba Fitness YiLin Ng Tampines Hub 0/9 1 Hours
10:45 - 11:45 Zumba Toning YiLin Ng Tampines Hub 0/9 1 Hours
12:00 - 13:00 Pop-Pilates Adeline Lee Tampines Hub 0/9 1 Hours
15:15 - 16:15 Zumba Fitness Noora Tampines Hub 0/9 1 Hours
16:30 - 17:30 Zumba Fitness Noora Tampines Hub 0/9 1 Hours
17:30 - 18:30 KPOPX® FITNESS Stella Tampines Hub 0/9 1 Hours

Monday, 25 May 2020

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 12:00 - 13:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Syazlina
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 20:30 - 21:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours

Tuesday, 26 May 2020

Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 18:40 - 19:40
Event: Zumba Toning
Instructor: Kai
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:45 - 20:45
Event: Zumba Fitness
Instructor: YiLin Ng
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours

Wednesday, 27 May 2020

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness (cover)
Instructor: Syazlina
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 20:35 - 21:05
Event: FatBurn Extreme
Instructor: Kai
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 0.5 Hours

Thursday, 28 May 2020

Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Fitness + Zumba Toning
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 12:00 - 13:00
Event: Zumba Fitness (Lunchtime class)
Instructor: Lisa Lim
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lilian Tan
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Aqua Zumba (ActiveSg Package)
Instructor: Syazlina
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness + Zumba Toning
Instructor: Miha
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours

Friday, 29 May 2020

Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lisa Lim
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: SALSATION®
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 18:30 - 19:30
Event: SALSATION®
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Noora
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 20:40 - 21:40
Event: Hip Hop Open class by Heather *NEW class*
Instructor: 1Fiesta
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours

Saturday, 30 May 2020

Time: 08:45 - 09:45
Event: Hatha Yoga
Instructor: Shao Xuan
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 09:00 - 10:00
Event: Aqua Zumba (ActiveSg Package)
Instructor: JeanLiang
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/0
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Nurul
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 11:00 - 12:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: JeanLiang
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 12:00 - 13:00
Event: Pop-Pilates
Instructor: Adeline Lee
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 13:15 - 14:15
Event: Zumba Toning
Instructor: JeanLiang
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 15:30 - 16:30
Event: KPOPX® FITNESS
Instructor: Stella
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 16:30 - 17:30
Event: KPOPX® FITNESS
Instructor: Stella
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 17:30 - 18:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Syazlina
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours

Sunday, 31 May 2020

Time: 09:30 - 10:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: YiLin Ng
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 10:45 - 11:45
Event: Zumba Toning
Instructor: YiLin Ng
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 12:00 - 13:00
Event: Pop-Pilates
Instructor: Adeline Lee
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 15:15 - 16:15
Event: Zumba Fitness
Instructor: Noora
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 16:30 - 17:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Noora
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours
Time: 17:30 - 18:30
Event: KPOPX® FITNESS
Instructor: Stella
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/9
Duration: 1 Hours

Login

Register | Lost your password?
Login with Facebook