logo
welcome guest | login

Aug 7 - Aug 13

next »
Time Event Instructor Location Attendence Duration Sign Up

Monday, 07 August 2017

09:30 - 10:30 Zumba Fitness Sabrina Yazid Waterloo Centre (Studio B) 0/35 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Gerald Jurong East 21/40 1 Hours
19:30 - 20:30 Zumba Fitness Kee Jenny Tampines Hub 24/45 1 Hours

Tuesday, 08 August 2017

09:00 - 10:00 Zumba Gold Miya Chen Tampines Hub 0/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio B) 2/35 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Miya Chen Tampines Hub 1/45 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Kai Jurong East 2/35 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 28/40 1 Hours
19:30 - 21:00 **PH EVE** 90mins Zumba Fitness with Jenny Kee Kee Jenny Waterloo Centre (Studio A) 25/60 1.5 Hours

Thursday, 10 August 2017

19:00 - 20:00 Zumba Fitness Lisa Lim Tampines Hub 23/50 1 Hours
19:00 - 20:00 Zumba Toning Sabrina Yazid Jurong East 27/35 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness Gerald Waterloo Centre (Studio A) 3/55 1 Hours
20:00 - 21:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 8/40 1 Hours

Friday, 11 August 2017

18:30 - 19:30 SALSATION® Syazniza Tampines Hub 1/50 1 Hours

Saturday, 12 August 2017

08:45 - 09:45 Hatha Yoga Shao Xuan Tampines Hub 4/22 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio A) 8/55 1 Hours
10:00 - 11:00 Zumba Fitness Sabrina Yazid Jurong East 21/40 1 Hours

Sunday, 13 August 2017

17:30 - 18:30 Zumba Fitness Tomomi Takabayashi Waterloo Centre (Studio B) 14/35 1 Hours

Monday, 07 August 2017

Time: 09:30 - 10:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Jurong East
Attendence: 21/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 20:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kee Jenny
Location: Tampines Hub
Attendence: 24/45
Duration: 1 Hours

Tuesday, 08 August 2017

Time: 09:00 - 10:00
Event: Zumba Gold
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 0/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 2/35
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Miya Chen
Location: Tampines Hub
Attendence: 1/45
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Kai
Location: Jurong East
Attendence: 2/35
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 28/40
Duration: 1 Hours
Time: 19:30 - 21:00
Event: **PH EVE** 90mins Zumba Fitness with Jenny Kee
Instructor: Kee Jenny
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 25/60
Duration: 1.5 Hours

Thursday, 10 August 2017

Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Lisa Lim
Location: Tampines Hub
Attendence: 23/50
Duration: 1 Hours
Time: 19:00 - 20:00
Event: Zumba Toning
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 27/35
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Gerald
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 3/55
Duration: 1 Hours
Time: 20:00 - 21:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 8/40
Duration: 1 Hours

Friday, 11 August 2017

Time: 18:30 - 19:30
Event: SALSATION®
Instructor: Syazniza
Location: Tampines Hub
Attendence: 1/50
Duration: 1 Hours

Saturday, 12 August 2017

Time: 08:45 - 09:45
Event: Hatha Yoga
Instructor: Shao Xuan
Location: Tampines Hub
Attendence: 4/22
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio A)
Attendence: 8/55
Duration: 1 Hours
Time: 10:00 - 11:00
Event: Zumba Fitness
Instructor: Sabrina Yazid
Location: Jurong East
Attendence: 21/40
Duration: 1 Hours

Sunday, 13 August 2017

Time: 17:30 - 18:30
Event: Zumba Fitness
Instructor: Tomomi Takabayashi
Location: Waterloo Centre (Studio B)
Attendence: 14/35
Duration: 1 Hours

Login

Register | Lost your password?
Login with Facebook